AUTORISERET ROTTEBEKÆMPER

Hos Anlæg og Kloak tilbyder vi professionelle rottebekæmper til privat, erhverv og den offentlige sektor.
Med stigende antal rotter i Danmark, er det blevet essentielt at få installeret et rottespærre til sin kloak, for at holde rotterne ude af huset.

Kontakt os for et tilbud

Skriv til os i dag for råd og vejledning, eller få et uforpligtende tilbud.

Hvorfor vælge os?

Professionel rottebekæmper

Hos Anlæg og Kloak tilbyder vi professionel rottespærre montering til privat, erhverv og den offentlige sektor. Vi tilbyder tre forskellige rottespærre løsninger. (Rattrap – Rottespærre fra Thiim – GN A-24 overfladefælde) Vi udvælger nøje den mest effektive løsning i forhold til din situation, så du aldrig skal bekymre dig om rotter igen. Står uheldet allerede ude med rotter i bopælen, så rykker vi selvfølgelig ud og finder den mest optimale løsning. Vi foretager altid en grundig undersøgelse, så ved vi hvor rotterne befinder sig og hvor de kommer fra. Som din autoriseret rottebekæmper, får du den bedste rottespærre montering på markedet. Vi sikrer dig høj kvalitet og effektivitet ved montering af rottespærre, rottefælder og servicering af kloak.
rottebekæmpelse

Har du rotter i huset?

En rotte får i gennemsnittet 3 til 5 kuld med 4 til 12 unger om året, hvor de nyfødte rotter allerede bliver kønsmodne efter 5 uger. Derfor kan 2 rotter i huset, hurtigt overvrimle huset med flere rotter, hvis man ikke reagere hurtigt nok.  Den enkelte rotte kan bære helt op til 55 sygdomme som leverbetændelse, salmonella, og E. colibakterier. Derudover bærer de også rundt på lopper, mider og tæger på kroppen. Som mennesker kan vi nemt blive ramt af disse bakterier og sygdommene, derfor er det vigtigt at tage fat i en autoriseret rottebekæmper for hjælp. For at vide om du har rotter i huset, kan du lytte efter gnavelyde, skrig, og fodtrin i væggene, på gulvet eller loftet. Der kan også være tegn på rotter, hvis kloakken begynder at lugte dårligt. Lugten kan betyde at rotternes rede er i nærheden eller at der er en død rotte i huset.

Sådan fungerer en rottespærre

Hos Anlæg og Kloak tilbyder vi professionel rottespærre montering til privat, erhverv og den offentlige sektor. Vi tilbyder tre forskellige rottespærre løsninger. (Rattrap – Rottespærre fra Thiim – GN A-24 overfladefælde) Vi udvælger nøje den mest effektive løsning i forhold til din situation, så du aldrig skal bekymre dig om rotter igen. Står uheldet allerede ude med rotter i bopælen, så rykker vi selvfølgelig ud og finder den mest optimale løsning. Vi foretager altid en grundig undersøgelse, så ved vi hvor rotterne befinder sig og hvor de kommer fra. Som din autoriseret rottebekæmper, får du den bedste rottespærre montering på markedet. Vi sikrer dig høj kvalitet og effektivitet ved montering af rottespærre, rottefælder og servicering af kloak.
thiim-trap

Vores kundeudtalelser

Et udsnit af vores kunders udtalelser

"Opbygning af mur omkring pøl ved først at fjerne jorden og herefter støbe mur omkring pølen i begge buede ender. Arbejdet udført med præcision og til tiden. De havde bare styr på processen og samtidig flinke folk. Kan klart anbefales."

icons8-checked-user-male-100
Lise

Håndværker.dk

"Jeg skulle have ændre min kloak så kloakvand og tagvand blev separat. De nye rør skulle lægges uden om min garage på et sted hvor også Vand, el og gas var ført, frem til mit hus. Jeg ringede til SHS Anlæg. Henning kom forbi, efter en behagelig samtale fik jeg et godt tilbud, og min projekt blev hurtig og godt udført stor tak for hurtig indsats, kan varmt anbefales."

icons8-checked-user-male-100
Jan

Håndværker.dk

"Arbejdet bestod i lægning af 50 m2 fliser fordelt på to terrasser + rundt om og i et skur, anlægning af faskine og gravning af rende til elkabel. Vi var blevet brændt af og stod med et akut behov for at få færdiggjort projektet, og Henning Lübcke trådte til med meget kort varsel og fandt en ledig plads i sin kalender. Vi oplever Henning som meget imødekommende og er meget tilfredse med samarbejdet og med det endelige resultat."

icons8-checked-user-male-100
Mette

Håndværker.dk

Vi var virkelig glade for det arbejde, der blev udført og ikke mindst oprydningen efterfølgende. Vi kan varmt anbefale andre at bruge firmaet. Pris og alle øvrige aftale blev fuldstændig overholdt. Vi har særdeles tilfredse. Vi fik lavet en ny brønd, fik spulet rørene, og efterfølgende opsat 3 stk. rottespærre.

icons8-checked-user-male-100
Ejerforeningen

Håndværker.dk

Giftfri rottebekæmpelse

Vi tilbyder tre forskellige løsninger, som effektivt og humant kan løse dine rotteproblemer.

RATTRAP

RatTrap fælden er en mekanisk fælde, der fungerer fuldautomatisk som aflivningsmaskine og rottespærre på samme tid

ROTTESPÆRRE FRA THIIM

Spærrene fra Thiim har via sine innovative konstruktioner stoppet mange rotteproblemer

GN A-24 OVERFLADEFÆLDE

 GN A-24 er en innovativ overfladefælde fra Tec-SolutionZ til bekæmpelse af rotter og mus uden brug af gift.

RATTRAP

Giftfri, mekanisk fælde til rottebekæmpelse i kloak systemet.

RatTrap fælden fungerer fuldautomatisk som aflivningsmaskine og rottespærre på samme tid. Med RatTrap er der tænkt human aflivning og 100% giftfri løsning. RatTrap kommunikerer direkte alle aktiviteter, herunder oversvømmelse resultater og andet.

RatTrap er en mekanisk fælde til human rottebekæmpelse i kloakkerne. Fælden monteres i brøndens afløb og sikrer mod indtrængning af rotter i brønden. Fælden tilpasses afløbets størrelse med en udskiftelig forplade. Fælden er enkel og let at servicere.

 • Yderst effektiv rottefælde og rottespærre
 • Når rotterne møder fælden i kloakken, aflives de øjeblikkeligt
 • Dræber rotterne i kloakken, i deres hjemmevante miljø
 • Udformet så der ikke kan bygges rede i fælden
 • Nem at montere
  Billige driftsomkostninger
 • Ingen ledningsføring i brønden
 • Let og enkel at servicere
 • Grøn bekæmpelse

5 års forventet batterilevetid
Trådløs kommunikation
IP68 indkapsling, hvilket betyder ingen fugtproblemer
Mekanisk fælde med rottespærre
Størrelse fra Ø150 til Ø500
Kabinet i kraftig galvaniseret stål
Kan tåle op til +47 grader celcius og ned til -30 grader celcius
Elektronisk overvågning

Fase 1

I fase 1 laver vi en bekæmpelsesplan, som er fastlagt på baggrund af tegninger over kloaknettet. Vi kan løse selv de sværeste bekæmpelsesopgaver, og samtidig sikre at rotteproblemet ikke vender tilbage. Rottens adgang til kloakbrønd blokeres med effektiv rottespærre. 

Når rotten møder fældens rottespærre, søger den op til fældeindgangen. Rotten bevæger sig mod lysindfaldet i fælden, og aktiverer et CO2 drevet stempel som afliver rotten. Når stemplet trækker sig tilbage, glider rotten baglæns ud af fælden, og ned i bunden af kloakrøret.

Fase 2

I den afsluttende fase installerer vi en mekanisk rottespærre. Den er konstrueret med et dobbelt spjæld, som låses indbyrdes ved hjælp af et patentanmeldt låsesystem. Det gør at spildevand eller regnvand kan passere uhindret i afløbsretningen, men at rotterne ikke kan bevæge sig forbi i modsat retning. Spærene er fremstillet i rustfrit stål og kan monteres i alle typer rør og materialer

ROTTESPÆRRE FRA THIIM

Spærrene fra Thiim har via sine innovative konstruktioner stoppet mange rotteproblemer. Store områder og bygninger er i dag spærret af i kloakken med stor succes. Det betyder blandt andet, fald i reparationsomkostningerne i kloakken samt færre rotteskader i bygningen. Thiims rottespærre er konstrueret med et dobbelt spjæld, som låses indbyrdes ved hjælp af et patentanmeldt låsesystem. Det gør at spildevandet kan passere uhindret i afløbsretningen, men at rotterne ikke kan bevæge sig forbi i modsat retning. Spærene er fremstillet i rustfrit stål og kan monteres i alle typer rør og materialer.

Fordele

Dimensioner

Standardrør
Strømpeforet rør

GN A-24 OVERFLADEFÆLDE

GN A-24 har med stor effektivitet stoppet rotteproblemer med fremragende resultater. GN A-24 er en innovativ overfladefælde fra Tec-SolutionZ til bekæmpelse af rotter og mus uden brug af gift. Fælden er mekanisk, miljøvenlig og et sikkert valg til human skadedyrsbekæmpelse. GN A-24 fungerer automatisk og kræver derfor minimale driftsressourcer. Fælden er indbygget i en stålkasse, der gør den yderst robust i al slags vejr.
 • Mekanisk trykluftdreven fælde
 • Dokumenteret resultater
 • Effektiv bekæmpelse uden gift
 • Let og enkel at bruge
 • Holdbar løsning med lave driftsomkostninger
 • Miljøvenlig og human bekæmpelse
 • Fastgøres effektivt

Hvor ofte skal en rottespærre serviceres?​

En rottespærre bør altid serviceres, da der kan være skidt og møg på bevægelige dele af rottespærren, som skal forhindre at rotterne ikke trænger ind i kloakken. For at vedligeholde dens funktion, kræver det nøje eftersyn, så klapperne ikke står åbent eller skaber forstoppelse.

Vi anbefaler som regel:

 • Servicering efter 12 måneder i et Enfamilieshus
 • Servicering efter 6 måneder i et Tofamilieshus
 • Servicering efter 3 til 6 måneder ved Institutioner
 • Servicering efter 3 måneder i Etageejendomme
 • Vi sammensætter altid en skræddersyet aftale efter dine behov og ønsker.
 •  

Kontakt os allerede i dag og hør mere.

Fordele ved rottebekæmpelse

Hos Anlæg og Kloak udfører vi markedets mest effektive og bedste rottebekæmpelse for vores kunder. Som din rottebekæmper er du garanteret kvalitetsløsninger inden for montering af rottespærre og rottefælder til den højeste kvalitet og materiale. Vi er din garanti for et rottefrit hjem eller kontor.

 • Rottebekæmper til konkurrencedygtige priser
 • Professionel rottespærre og rottefælder til privat og erhverv
 • Kvalitetssikret installation
 • Personlig rådgivning og vejledning

Som autoriseret kloakmester tilbyder vi

Med over 30 års erfaring i branchen har vi udført kloak- og anlægsarbejde for 100-vis af glade kunder. Vi laver kvalitetsarbejde for private og erhverv i København og omegn.

faskine

FASKINE

Vi etablerer faskiner, som afleder regnvand fra dit hus uden af belaste kloak systemet. En faskine er en miljørigtig løsning til afledning af regnvand.

kloakrens

KLOAKRENSNING OG SPULING

Ved hjælp af kloakrensning og højtryksspuling, får du velfungerende kloakrør og afløb.

omfangsdræn

OMFANGSDRÆN

Vi etablerer omfangsdræn som beskytter din ejendom og fundament mod fugt. Som autoriseret Kloakmester er vi eksperter og vi har mere end 30 års erfaring.

HØJVANDSLUKKE

Et højvandslukke forhindrer, at det beskidte vand fra dine kloakrør løber baglæns og oversvømmer din bolig nedefra, når skybrud og kraftig regn slår til.

ROTTEBEKÆMPELSE

Når rotterne trænger ind i dit hus, kan de være årsag til ubehagelige lugtgener og skader på blandt andet rør og stikledninger. Som autoriseret rottebekæmper kan vi løse dit rotteproblem.

BROLÆGNING

Vi har over 30 års erfaring med brolægning af terrasse, indkørsel, stier og lignende for private og erhverv. Vi kommer ud og klarer opgaven, uden at du behøver at løfte en finger.

KONTAKT OS

Skriv til os i dag for råd og vejledning, eller få et uforpligtende tilbud.