AUTORISERET ROTTEBEKÆMPER

Hos Anlæg og Kloak tilbyder vi professionelle rottebekæmper til privat, erhverv og den offentlige sektor.
Med stigende antal rotter i Danmark, er det blevet essentielt at få installeret et rottespærre til sin kloak, for at holde rotterne ude af huset.

+ 30 ÅRS ERFARING I BRANCHEN

Professionel rottebekæmper

Hos Anlæg og Kloak tilbyder vi professionel rottespærre montering til privat, erhverv og den offentlige sektor. Vi tilbyder tre forskellige rottespærre løsninger.

(Rattrap – Rottespærre fra Thiim – GN A-24 overfladefælde) Vi udvælger nøje den mest effektive løsning i forhold til din situation, så du aldrig skal bekymre dig om rotter igen.
 
Står uheldet allerede ude med rotter i bopælen, så rykker vi selvfølgelig ud og finder den mest optimale løsning. Vi foretager altid en grundig undersøgelse, så ved vi hvor rotterne befinder sig og hvor de kommer fra. 

Som din autoriseret rottebekæmper, får du den bedste rottespærre montering på markedet. Vi sikrer dig høj kvalitet og effektivitet ved montering af rottespærre, rottefælder og servicering af kloak. 
rottebekæmpelse

Har du rotter i huset?

En rotte får i gennemsnittet 3 til 5 kuld med 4 til 12 unger om året, hvor de nyfødte rotter allerede bliver kønsmodne efter 5 uger. Derfor kan 2 rotter i huset, hurtigt overvrimle huset med flere rotter, hvis man ikke reagere hurtigt nok. 

Den enkelte rotte kan bære helt op til 55 sygdomme som leverbetændelse, salmonella, og E. colibakterier. Derudover bærer de også rundt på lopper, mider og tæger på kroppen. Som mennesker kan vi nemt blive ramt af disse bakterier og sygdommene, derfor er det vigtigt at tage fat i en autoriseret rottebekæmper for hjælp.

For at vide om du har rotter i huset, kan du lytte efter gnavelyde, skrig, og fodtrin i væggene, på gulvet eller loftet. Der kan også være tegn på rotter, hvis kloakken begynder at lugte dårligt. Lugten kan betyde at rotternes rede er i nærheden eller at der er en død rotte i huset.

Sådan fungerer en rottespærre

Med en effektiv montering af rottespærre, formindsker du adgangen til huset markant. Vores rottespærre er lavet af rustfrit stål, som er en af de materialer som rotter ikke kan gnave sig væk fra. 

Rottespærren har 2 spjæld som er med til at blokere rottens vej ind til kloakrørene under husstanden. Ønsker du at få opsat rottespærre og fælder, er det vigtigt at du får en autoriseret kloakmester til at udføre jobbet korrekt. 

Kontakt din autoriseret rottebekæmper i dag, så løser vi dit rotteproblem nemt og hurtigt.  
thiim-trap
Hvad kan vi hjælpe dig med?
Skriv til os i dag for råd og vejledning, eller få et uforpligtende tilbud.

* SKAL UDFYLDES

Giftfri rottebekæmpelse

Vi tilbyder tre forskellige løsninger, som effektivt og humant kan løse dine rotteproblemer.

RATTRAP

RatTrap fælden er en mekanisk fælde, der fungerer fuldautomatisk som aflivningsmaskine og rottespærre på samme tid

ROTTESPÆRRE FRA THIIM

Spærrene fra Thiim har via sine innovative konstruktioner stoppet mange rotteproblemer

GN A-24 OVERFLADEFÆLDE

 GN A-24 er en innovativ overfladefælde fra Tec-SolutionZ til bekæmpelse af rotter og mus uden brug af gift.

RATTRAP

Giftfri, mekanisk fælde til rottebekæmpelse i kloak systemet

RatTrap fælden fungerer fuldautomatisk som aflivningsmaskine og rottespærre på samme tid. Med RatTrap er der tænkt human aflivning og 100% giftfri løsning. RatTrap kommunikerer direkte alle aktiviteter, herunder oversvømmelse resultater og andet.

RatTrap er en mekanisk fælde til human rottebekæmpelse i kloakkerne. Fælden monteres i brøndens afløb og sikrer mod indtrængning af rotter i brønden. Fælden tilpasses afløbets størrelse med en udskiftelig forplade. Fælden er enkel og let at servicere.

Fase 1

I fase 1 laver vi en bekæmpelsesplan, som er fastlagt på baggrund af tegninger over kloaknettet. Vi kan løse selv de sværeste bekæmpelsesopgaver, og samtidig sikre at rotteproblemet ikke vender tilbage. Rottens adgang til kloakbrønd blokeres med effektiv rottespærre. 

Når rotten møder fældens rottespærre, søger den op til fældeindgangen. Rotten bevæger sig mod lysindfaldet i fælden, og aktiverer et CO2 drevet stempel som afliver rotten. Når stemplet trækker sig tilbage, glider rotten baglæns ud af fælden, og ned i bunden af kloakrøret.

Fase 2

I den afsluttende fase installerer vi en mekanisk rottespærre. Den er konstrueret med et dobbelt spjæld, som låses indbyrdes ved hjælp af et patentanmeldt låsesystem. Det gør at spildevand eller regnvand kan passere uhindret i afløbsretningen, men at rotterne ikke kan bevæge sig forbi i modsat retning. Spærene er fremstillet i rustfrit stål og kan monteres i alle typer rør og materialer

Effektiv rottebekæmpelse i kloakken

Giftfri, mekanisk fælde til rottebekæmpelse i kloaksystemet

ROTTESPÆRRE FRA THIIM

Spærrene fra Thiim har via sine innovative konstruktioner stoppet mange rotteproblemer. Store områder og bygninger er i dag spærret af i kloakken med stor succes. Det betyder blandt andet, fald i reparationsomkostningerne i kloakken samt færre rotteskader i bygningen.

Thiims rottespærre er konstrueret med et dobbelt spjæld, som låses indbyrdes ved hjælp af et patentanmeldt låsesystem. Det gør at spildevandet kan passere uhindret i afløbsretningen, men at rotterne ikke kan bevæge sig forbi i modsat retning. Spærene er fremstillet i rustfrit stål og kan monteres i alle typer rør og materialer.

Fordele

Dimensioner

Standardrør
Strømpeforet rør

Kontakt os i dag og lad os løse din opgave

GN A-24 OVERFLADEFÆLDE

Effektiv bekæmpelse - uden gift

GN A-24 har med stor effektivitet stoppet rotteproblemer med fremragende resultater. GN A-24 er en innovativ overfladefælde fra Tec-SolutionZ til bekæmpelse af rotter og mus uden brug af gift.

Fælden er mekanisk, miljøvenlig og et sikkert valg til human skadedyrsbekæmpelse. GN A-24 fungerer automatisk og kræver derfor minimale driftsressourcer. Fælden er indbygget i en stålkasse, der gør den yderst robust i al slags vejr.

Fordele

Hvor ofte skal en rottespærre serviceres?

En rottespærre bør altid serviceres, da der kan være skidt og møg på bevægelige dele af rottespærren, som skal forhindre at rotterne ikke trænger ind i kloakken. For at vedligeholde dens funktion, kræver det nøje eftersyn, så klapperne ikke står åbent eller skaber forstoppelse.

Vi anbefaler som regel: 

  • Servicering efter 12 måneder i et Enfamilieshus
  • Servicering efter 6 måneder i et Tofamilieshus
  • Servicering efter 3 til 6 måneder ved Institutioner
  • Servicering efter 3 måneder i Etageejendomme

Vi sammensætter altid en skræddersyet aftale efter dine behov og ønsker. 

Kontakt os allerede i dag og hør mere. 

Fordele ved rottebekæmpelse

Hos Anlæg og Kloak udfører vi markedets mest effektive og bedste rottebekæmpelse for vores kunder. Som din rottebekæmper er du garanteret kvalitetsløsninger inden for montering af rottespærre og rottefælder til den højeste kvalitet og materiale. Vi er din garanti for et rottefrit hjem eller kontor. 

  • Rottebekæmper til konkurrencedygtige priser
  • Professionel rottespærre og rottefælder til privat og erhverv
  • Kvalitetssikret installation
  • Personlig rådgivning og vejledning

Har du brug for råd og vejledning?

KONTAKT OS

Skriv til os i dag for råd og vejledning, eller få et uforpligtende tilbud.