★★★★★

4.8 ud af 5 stjerner

Brolægning

Indhent et tilbud her

Skriv til os i dag for råd og vejledning, eller få et uforpligtende tilbud.

Hør hvad vores kunder siger

4.8 ud af 5 stjerner på håndværker.dk

★★★★★

★★★★★

Arbejdet bestod i lægning af 50 m2 fliser fordelt på to terrasser + rundt om og i et skur, anlægning af faskine og gravning af rende til elkabel. Vi var blevet brændt af og stod med et akut behov for at få færdiggjort projektet, og Henning Lübcke trådte til med meget kort varsel og fandt en ledig plads i sin kalender.

Mette – Håndværker.dk

★★★★★

Jeg skulle have ændre min kloak så kloakvand og tagvand blev separat. De nye rør skulle lægges uden om min garage på et sted hvor også Vand, el og gas var ført, frem til mit hus. Jeg ringede til SHS Anlæg. Henning kom forbi, efter en behagelig samtale fik jeg et godt tilbud, og min projekt blev hurtig og godt udført stor tak for hurtig indsats, kan varmt anbefales

★★★★★

Vi var virkelig glade for det arbejde, der blev udført og ikke mindst oprydningen efterfølgende. Vi kan varmt anbefale andre at bruge firmaet. Pris og alle øvrige aftale blev fuldstændig overholdt. Vi har særdeles tilfredse. Vi fik lavet en ny brønd, fik spulet rørene, og efterfølgende opsat 3 stk. rottespærre.

Professionel brolægning

Hos Anlæg & Kloak har vi stor erfaring med brolægning/belægning af terrasse, indkørsel og lignende for private og erhverv. Vi kommer ud til dig og udfører opgaven, uden at du behøver at løfte en finger. Hos Anlæg & Kloak får du god service og kvalitets arbejde til en gennemsigtig og fair pris.

Belægning af:

Ønsker du flotte resultater der imødekommer alle dine behov, så kontakt os i dag. Skal du have hjælp til noget som ikke er på listen, så kontakt os alligevel. Vi kan klare det meste, og vi laver gerne et tilbud på opgaven.

Hvad koster brolægning

Prisen på brolægning kan variere betydeligt, afhængigt af projektets størrelse og kompleksitet. Af denne grund foretrækker vi at foretage en forudgående besigtigelse af opgaven, så du som kunde får en præcis og retfærdig pris fra begyndelsen.

Hos Anlæg og Kloak tilbyder vi fleksible løsninger og stræber efter at opnå høj kundetilfredshed. Derfor tilbyder vi forskellige muligheder for dit brolægningsprojekt. For eksempel, hvis du ønsker at fjerne de gamle fliser selv, kan dette være en mulighed for at spare penge, da det reducerer antallet af timer og ressourcer, vi skal anvende på forberedelsen, før vi kan lægge de nye fliser.

Hvis du derimod ikke har mulighed eller tid til selv at stå for fjernelsen af de eksisterende fliser, tager vi os gerne af hele processen fra start til slut. Er dette noget for dig? Tøv ikke med at kontakte os, eller udfyld vores kontaktformular for at få et uforpligtende tilbud.

Vi tilbyder professionel brolægning over hele Sjælland og står klar til at sende en erfaren brolægger ud til dit projekt.

Eksperter i alt kloak- og anlægsarbejde​

Anlæg & Kloak er en mindre entreprenør virksomhed som varetager en bred vifte af opgaver, store som små. Vi har over 30 års erfaring med speciale i kloak og anlæg, samt vedligeholdelse af ejendom og grønne arealer. Vi udfører dagligt opgaver for både private, erhverv og den offentlige sektor, og vi leverer altid kvalitets arbejde til en fair pris.

Hos Anlæg og Kloak er vi eksperter i kloakering og rottebekæmpelse. Som Autoriseret Rottebekæmper og Autoriseret Kloakmester kan vi både montere rottespærre og rottefælder og servicere din kloak.

Hvis du har brug for en fuldservice virksomhed til at levere et professionelt stykke arbejde, som lever op til dine forventninger, så kontakt os i dag. Ring på telefon 56 27 40 19 eller send os en mail på hl@a-k.dk.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.