★★★★★

4.8 ud af 5 stjerner

Omfangsdræn

Indhent et tilbud her

Skriv til os i dag for råd og vejledning, eller få et uforpligtende tilbud.

Hør hvad vores kunder siger

4.8 ud af 5 stjerner på håndværker.dk

★★★★★

★★★★★

Arbejdet bestod i lægning af 50 m2 fliser fordelt på to terrasser + rundt om og i et skur, anlægning af faskine og gravning af rende til elkabel. Vi var blevet brændt af og stod med et akut behov for at få færdiggjort projektet, og Henning Lübcke trådte til med meget kort varsel og fandt en ledig plads i sin kalender.

Mette – Håndværker.dk

★★★★★

Jeg skulle have ændre min kloak så kloakvand og tagvand blev separat. De nye rør skulle lægges uden om min garage på et sted hvor også Vand, el og gas var ført, frem til mit hus. Jeg ringede til SHS Anlæg. Henning kom forbi, efter en behagelig samtale fik jeg et godt tilbud, og min projekt blev hurtig og godt udført stor tak for hurtig indsats, kan varmt anbefales

★★★★★

Vi var virkelig glade for det arbejde, der blev udført og ikke mindst oprydningen efterfølgende. Vi kan varmt anbefale andre at bruge firmaet. Pris og alle øvrige aftale blev fuldstændig overholdt. Vi har særdeles tilfredse. Vi fik lavet en ny brønd, fik spulet rørene, og efterfølgende opsat 3 stk. rottespærre.

Beskyt boligen mod fugt og svamp med et omfangsdræn​​

Er du bekymret for fugtindtrængning i din bolig, eller er skaden allerede sket? Et omfangsdræn kan være en god løsning på problemet. 

Når vi installere et omfangsdræn i din bolig, så placere vi den langs fundamentet og ydermuren på huset, så den kan lede den overskydende vand væk fra boligen. 

Det anvendes både på huse med og uden kælder, hvor der er risiko for opfugtning af husets konstruktioner. Det kan være en god investering med et omfangsdræn, hvis du kan se og mærke at fundament, sokkel og evt. kælderydervæggene suger fugt til sig. 

Det omkringliggende vand kan skyldes mange ting fx nedsivende overfladevand fra nedbør, utætte kloakker, ikke fungerende faskiner eller dræn samt grundvand. 

Omfangsdrænet leder vandet væk fra jorden og fører det til en regnvandsbrønd og videre til kloakken. Fugt i fundament og sokkel kan give store skader på huset og skaber risiko for andre problemer som råd og svamp.

Hvad koster et omfangsdræn?

Prisen for et omfangsdræn varier fra opgave til opgave. Der er nemlig flere faktorer der skal inkluderes, før vi kan komme frem til den helt rigtige pris. 

Der er bl.a. tale om jordbundsforhold og hvor dybt der skal graves, samt om der er brug yderligere understøttelse af fundamentet. Man vil ofte sige at at prisen ville ligge alt i mellem 5000 til 10.000 kr. per meter.

Men for at finde frem til den helt rigtige pris, så vil vi altid gerne besigtige opgaven før vi sammensætter et tilbud til dig. Det gør vi for at kunne vurdere på potentielle faldgrupper, der kan have indflydelse på prisen og tiden til at udføre arbejdet. 

Derfor skræddersyer vi altid vores kloak tilbud, så du som kunde undgår at skulle betale for ekstra gebyrer og omkostninger.

Hos Anlæg & Kloak er du garanteret den helt rigtige pris og tid – en aftale er en aftale. 

Hvad er et omfangsdræn?​

Et omfangsdræn er et rør system som leder alt det overskydende vand igennem en sandfangsbrønd, hvor alt skidt og snavs opfanges inden det bliver sendt videre mod regnvandsbrønden. 

Det er især en fordel ved kraftigere vejrforhold, hvor regnvand ofte siver ind i husets kælder og vægge. Det hjælper nemlig med at lede alt det overskydende vand væk fra boligen, så du undgår du fugt og svamp i huset. 

Når du skal have etableret et omfangsdræn til din bolig, er det vigtigt at der tages hensyn til afstand og dybde fra din bolig, for at undgå skader på huset. Derfor er det vigtigt at få kontaktet en autoriseret kloakmester, som har den rette ekspertise til at kunne varetage opgaven, uden problemer. 

Hvad er fordelene ved et omfangsdræn?​

De store fordele ved etablering af et omfangsdræn, er at den leder alt vandet væk fra de væggene og fundamentet, så de ikke forårsager fugt og svamp i boligen. Problemet ligger nemlig i når murværket, fundamentet og de andre dele af huset, ikke kan lede vandet og fugten væk igen. 

Hvis det opholder sig og skaber større problemer, kan det være omkostningsfuldt, hvis man ikke får tjekket det i tide. Det vil også kunne medføre til revner i huset eller bygningen, når når vandet forvandles til is i frostvejr. 

Overodnet vil et omfangsdræn være med til aflede alt det overskydende vand væk fra huset og forhindre fugt og svamp skader på boligen. 

Vil du vide mere?

Bor du i et hus uden en kælder, vil du kunne se synlige symptomer på den nederste del af soklen. Det vil typisk være revner, afskalning eller frostsprængninger. Har du dette, er der behov for et omfangsdræn. Har du til gengæld et hus med kælder, vil symptomerne ofte komme i spil ved indersiden af ydremurene. 

Her skal du kigge efter om der er følgende:

  • Plamager eller mørke pletter.
  • Afskalning af maling eller puds.

Man kan også kigge efter fugtskader ved etageadskillelsen, som typisk er lavet af en form for trækonstruktion. Her bør du se efter:

  • Om det givende træ har mørkere områder end andre steder. Det vil ofte være aftegninger eller plamager på træet.
  • Hvis træet et begyndt at rådne eller der er begyndt at komme tegn på skimmelsvamp eller svamp.

Hvis der er tegn på fugt i etageadskillelsen, så betyder det at mængden af fugtophobningen i soklen er blevet for stor, til at det kan aflede fugten væk igen.
Derfor er fugten begyndt at rykke sig videre til andre del af boligen som træ- og murværk, hvor den kan forvolde større skade. Det er derfor vigtigt at du får kontaktet os så hurtigt som muligt, så du undgår de store skader og omkostninger forbundet med dette.

Hos Anlæg & Kloak har vi mere end 30 års erfaring i branchen og er derfor eksperter i at etablere omfangsdræn. Som Autoriseret Kloakmester, får du som  kunde altid kloakgaranti på at vi leverer kvalitetsarbejde, som lever op til markedets høje standarder. 

Vi sørger altid for at efteruddanne os selv så vi er rustet med de nyeste teknikker og redskaber på markedet. Det skal være med til at garantere dig som kunde, at du får markedet bedste omfangsdræn, som både er holdbart og effektivt. 

Hvis du er interesseret i at få monteret et omfangsdræn, så kontakt os allerede i dag. Vi sammensætter en effektiv løsning, der fjerner dine bekymringer.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.