★★★★★

4.8 ud af 5 stjerner

Kloakmester Stevns

Din autoriseret kloakmester i Stevns og omegn, med over 30 års erfaring i kloak branchen.

Indhent et tilbud her

Skriv til os i dag for råd og vejledning, eller få et uforpligtende tilbud.

Hør hvad vores kunder siger

4.8 ud af 5 stjerner på håndværker.dk

★★★★★

★★★★★

Arbejdet bestod i lægning af 50 m2 fliser fordelt på to terrasser + rundt om og i et skur, anlægning af faskine og gravning af rende til elkabel. Vi var blevet brændt af og stod med et akut behov for at få færdiggjort projektet, og Henning Lübcke trådte til med meget kort varsel og fandt en ledig plads i sin kalender.

Mette – Håndværker.dk

★★★★★

Jeg skulle have ændre min kloak så kloakvand og tagvand blev separat. De nye rør skulle lægges uden om min garage på et sted hvor også Vand, el og gas var ført, frem til mit hus. Jeg ringede til SHS Anlæg. Henning kom forbi, efter en behagelig samtale fik jeg et godt tilbud, og min projekt blev hurtig og godt udført stor tak for hurtig indsats, kan varmt anbefales

★★★★★

Vi var virkelig glade for det arbejde, der blev udført og ikke mindst oprydningen efterfølgende. Vi kan varmt anbefale andre at bruge firmaet. Pris og alle øvrige aftale blev fuldstændig overholdt. Vi har særdeles tilfredse. Vi fik lavet en ny brønd, fik spulet rørene, og efterfølgende opsat 3 stk. rottespærre.

Din lokale kloakmester i Stevns

Hos Anlæg og Kloak udfører vi til dagligt autoriseret kloakarbejde for vores kunder i Stevns og omegn. Derfor er vi altid lige rundt om hjørnet når du har brug vores hjælp til en større eller mindre kloakopgave. Med det rette værktøj og kompetencer, er du som kunde garanteret holdbare løsninger, der vil gavne dig på den langsigtet plan.

Vi gør brug af de bedste materialer på markedet, da vi ikke går på kompromis med kvaliteten af vores arbejde. Som kunde hos os, får du den fulde service oplevelse, vi sørger for en tæt dialog, så du altid er opdateret på processen.

Med over 30 års erfaring i branchen, er vi erfarne med at kloakproblemer kan opstå på ubelejlige tidspunkter, derfor står vi altid til din rådighed ved akutte problemer døgnet rundt. Selv det mindste problem, kan skabe store problemer, hvis man ikke får løst det hurtigt. Derfor anbefaler vi altid at du kontakter os for hjælp, før det bliver større og dyrere at reparere.

Så står du med et kloak problem, så kontakt os allerede nu, så finder vi en løsning sammen.

Som autoriseret kloakmester i Stevns tilbyder vi

Hos Anlæg og Kloak udfører vi alle former for autoriseret kloakarbejde i Stevns og omegn.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

Som grundejer har du som pligt, at sørge for at dit kloaksystem er velfungerede. Oplever du problemer med kloakken, men ikke helt ved hvad der skal til? Så er det vigtigt at du tager fat i en kloakmester, så du kan få en grundig vurdering af dit kloaksystem. Der kan være tale om beskadiget kloakrør, eller mulige oversvømmelser, som kan forårsage dårlig lugt fra kloakken og andre skadelige problemer i husstanden.

Som kloak eksperter tilbyder vi faglig rådgivning, så du kan få dækket dine behov bedst muligt. Oplever du rotte problemer i huset, så er vi også autoriseret rottebekæmper, som kan hjælpe dig med installere rottespærre efter behov.

Hos Anlæg og Kloak hjælper vi både private, erhverv og den offentlige sektor med kloakarbejde, så står du og skal bruge en autoriseret kloakmester i Stevns eller omegn, så står vi klar til at rykke ud. Vi påtager os alle slags kloakopgaver uanset størrelse og omfang, med vores professionelle egenskaber kan vi udføre enhver opgave til høj kvalitet og en fordelagtig pris.

Derfor skal du vælge Anlæg & Kloak som din kloakmester i Stevns

Vi har samlet tre gode grunde til, hvorfor du skal vælge Anlæg og Kloak, som din kloakmester i Stevns.

– Som din autoriseret kloakmester, er du garanteret kvalitetssikret kloakarbejde der lever op til love og krav. Du vil som kunde modtage professionelle løsninger, der løser dine problemer i hverdagen.

– Vi har døgnservice året rundt. Så står du med uheldet ude, kan du altid ringe til os, alle timer på døgnet. Vi hjælper alle vores kunder med kloak
problemer når de har behov for hjælp.

– Vi tilbyder alt inden for kloakarbejde, rottebekæmpelse anlægsarbejde

Døgnservice alle 365 dage på året

Har du en akut henvendelse så ring til os på: 40 13 91 18, vi er ved telefonen døgnet rundt og kommer direkte ud til dig, inden skaden sker. – Der er ingen gebyr for henvendelser uden for normal åbningstid. Så står du pludselig med et akut kloak problem, så kan du nemt kontakte os døgnet rundt.

Anlæg og Kloak har hovedkontor i Køge men vi kører rundt til størstedelen af Sjælland. Ring gerne til os og hør nærmere.

Garanti

Hos Anlæg & Kloak har vi mere end 30 års erfaring og er derfor eksperter i at udføre kloakarbejde og kloakservice. Som autoriseret kloakmester får du som kunde altid kloakgaranti på alt arbejde vi foretager os.

Skulle der forekomme fejl eller mangler på opgaven, så kontakt os endelig. Vi rykker direkte ud og retter op på fejlen, så du kan få gavn af et velfungerende kloak system.

Kontakt din lokale Kloakmester i Stevns

Vi har base i Køge, men vi udfører dagligt kloakarbejde for kunder fra Køge omegn og helt inde til København. Bor du udenfor områderne, så hører vi gerne fra dig. 

Som dit samarbejdspartner, er vi utrolige fleksible i forhold til lokationen på opgaven og dine ønsker. Vi tilbyder de mest moderne og holdbare løsninger, der vil gøre dig gavn, mange år frem.

Hvis du har brug for at vi kommer forbi og levere et top professionelt arbejde, så kan du kontakte os på 56 27 40 19 eller send os en mail på hl@a-k.dk.

Ønsker du at modtage et  modtage et uforpligtende tilbud, så kan du udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Skal du have hjælp til noget som ikke er på listen, så kontakt os alligevel. Vi kan klare det meste, og vi laver gerne et tilbud på opgaven.

Vores normale åbningstider er mandag-fredag kl. 08.00-16.00. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

Har du en akut henvendelse så ring til os vores akuttelefon på: 40 13 91 18, vi er ved telefonen døgnet rundt.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.