★★★★★

4.8 ud af 5 stjerner

Kloakmester Solrød

Anlæg og Kloak er din lokale og autoriseret kloakmester i Solrød og omegn. Med over 30 års ekspertise med kloakarbejde er du garanteret skarpe og holdbare resultater. Kontakt os i dag

Indhent et tilbud her

Skriv til os i dag for råd og vejledning, eller få et uforpligtende tilbud.

Hør hvad vores kunder siger

4.8 ud af 5 stjerner på håndværker.dk

★★★★★

★★★★★

Arbejdet bestod i lægning af 50 m2 fliser fordelt på to terrasser + rundt om og i et skur, anlægning af faskine og gravning af rende til elkabel. Vi var blevet brændt af og stod med et akut behov for at få færdiggjort projektet, og Henning Lübcke trådte til med meget kort varsel og fandt en ledig plads i sin kalender.

Mette – Håndværker.dk

★★★★★

Jeg skulle have ændre min kloak så kloakvand og tagvand blev separat. De nye rør skulle lægges uden om min garage på et sted hvor også Vand, el og gas var ført, frem til mit hus. Jeg ringede til SHS Anlæg. Henning kom forbi, efter en behagelig samtale fik jeg et godt tilbud, og min projekt blev hurtig og godt udført stor tak for hurtig indsats, kan varmt anbefales

★★★★★

Vi var virkelig glade for det arbejde, der blev udført og ikke mindst oprydningen efterfølgende. Vi kan varmt anbefale andre at bruge firmaet. Pris og alle øvrige aftale blev fuldstændig overholdt. Vi har særdeles tilfredse. Vi fik lavet en ny brønd, fik spulet rørene, og efterfølgende opsat 3 stk. rottespærre.

Din erfarne kloakmester i Solrød

Hos Anlæg og Kloak hjælper vi til dagligt vores kunder i Solrød og omegn med at udføre kloakarbejde i alle størrelser og former. Ønsker du at få udført effektivt kloakarbejde, så er vi altid i nærområdet, når du har brug for os. Som teknologien forandrer sig, så gør vi også. Vi gør brug af markedets bedste udstyr og materialer, så du kan få gavn af holdbare resultater. Som dit kloakfirma går vi ikke på kompromis med kvaliteten, uanset hvor lille eller stor din kloakopgave er.

Som kunde kan du forvente at modtage et veludført stykke arbejde, fra A-Z. Vi sørger for at skabe en tæt dialog, så du altid kan følge med på hele processen. Med over 30 års erfaring i kloak branchen, er vi vel erfaret med at kloakproblemer kan opstå på ubelejlige tidspunkter på dagen.

Som dit kloakfirma, står vi altid til din rådighed døgnet rundt, når du oplever problemer med kloakken. Selvom det er en mindre kloakopgave, skal du have eksperterne på opgaven, da små skader hurtigt kan udvikle sig til store problemer. Som en god tommelfinger regel, anbefaler vi altid at du tager kontakt til en kloakmester, inden du prøver at gøre andet.

Ønsker du at få hjælp til dit kloak problem, så kan du altid kontakte os. Vi kigger på opgaven sammen, og finder en løsning der giver mening.

Som din kloakmester i Solrød tilbyder vi

Hos Anlæg og Kloak udfører vi alle former for autoriseret kloakarbejde i Solrød og omegn.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

Det er vigtigt at sørge for at sit kloaksystem er velfungerede. Har du problemer med kloakken, men ikke helt ved hvad skaden er? Så vil vi altid råde dig til at tage kontakt til os, så du kan få en grundig undersøgelse af dine kloakrør. Der kan være tale om et beskadiget kloakrør, eller stoppet kloak, som kan være årsagen til at vandet stiger til knæene.

Som din kloakmester i Solrød tilbyder vi faglig rådgivning, så du kan få afdækket dine behov. Oplever du rotte problemer i huset, så er vi også autoriseret i rottebekæmpelse, som kan hjælpe dig med installere rottespærre i dine kloakrør. Det sikrer dig imod uvedkommende gæster, forgiftninger og meget andet.

Hos Anlæg og Kloak hjælper vi både private, erhverv og den offentlige sektor med kloakarbejde i alle størrelser. Står du eller dit firma med et kloakproblem, som skal løses af en autoriseret kloakmester i Solrød eller omegn, så står vi klar til at rykke ud. Du kan roligt kan regne med at, vi påtager os opgaven med høj professionelisme.

Anlæg og Kloak er din foretrukne kloakmester i Solrød

Vi har samlet tre gode grunde til, hvorfor du skal vælge Anlæg og Kloak, som din kloakmester i Solrød.

– Som din autoriseret kloakmester, er du garanteret kvalitetssikret kloakarbejde der lever op til love og krav. Du vil som kunde modtage professionelle løsninger, der løser dine problemer i hverdagen.

– Vi har døgnservice året rundt. Så står du med uheldet ude, kan du altid ringe til os, alle timer på døgnet. Vi hjælper alle vores kunder med kloak
problemer når de har behov for hjælp.

– Vi tilbyder alt inden for kloakarbejde, rottebekæmpelse anlægsarbejde

Døgnservice alle 365 dage på året

Har du en akut henvendelse så ring til os på: 40 13 91 18, vi er ved telefonen døgnet rundt og kommer direkte ud til dig, inden skaden sker. – Der er ingen gebyr for henvendelser uden for normal åbningstid. Så står du pludselig med et akut kloak problem, så kan du nemt kontakte os døgnet rundt.

Anlæg og Kloak har hovedkontor i Køge men vi kører rundt til størstedelen af Sjælland. Ring gerne til os og hør nærmere.

Garanti

Hos Anlæg & Kloak har vi mere end 30 års erfaring og er derfor eksperter i at udføre kloakarbejde og kloakservice. Som autoriseret kloakmester får du som kunde altid kloakgaranti på alt arbejde vi foretager os.

Skulle der forekomme fejl eller mangler på opgaven, så kontakt os endelig. Vi rykker direkte ud og retter op på fejlen, så du kan få gavn af et velfungerende kloak system.

Kontakt din lokale Kloakmester i Solrød

Vi har base i Køge, men vi udfører dagligt kloakarbejde for kunder fra Køge omegn og helt inde til København. Bor du udenfor områderne, så hører vi gerne fra dig. 

Som dit samarbejdspartner, er vi utrolige fleksible i forhold til lokationen på opgaven og dine ønsker. Vi tilbyder de mest moderne og holdbare løsninger, der vil gøre dig gavn, mange år frem.

Hvis du har brug for at vi kommer forbi og levere et top professionelt arbejde, så kan du kontakte os på 56 27 40 19 eller send os en mail på hl@a-k.dk.

Ønsker du at modtage et  modtage et uforpligtende tilbud, så kan du udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Skal du have hjælp til noget som ikke er på listen, så kontakt os alligevel. Vi kan klare det meste, og vi laver gerne et tilbud på opgaven.

Vores normale åbningstider er mandag-fredag kl. 08.00-16.00. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

Har du en akut henvendelse så ring til os vores akuttelefon på: 40 13 91 18, vi er ved telefonen døgnet rundt.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.