★★★★★

4.8 ud af 5 stjerner

Kloakmester Køge

Din autoriseret kloakmester i Køge og omegn, med +30 års erfaring i branchen.

Indhent et tilbud her

Skriv til os i dag for råd og vejledning, eller få et uforpligtende tilbud.

Hør hvad vores kunder siger

4.8 ud af 5 stjerner på håndværker.dk

★★★★★

★★★★★

Arbejdet bestod i lægning af 50 m2 fliser fordelt på to terrasser + rundt om og i et skur, anlægning af faskine og gravning af rende til elkabel. Vi var blevet brændt af og stod med et akut behov for at få færdiggjort projektet, og Henning Lübcke trådte til med meget kort varsel og fandt en ledig plads i sin kalender.

Mette – Håndværker.dk

★★★★★

Jeg skulle have ændre min kloak så kloakvand og tagvand blev separat. De nye rør skulle lægges uden om min garage på et sted hvor også Vand, el og gas var ført, frem til mit hus. Jeg ringede til SHS Anlæg. Henning kom forbi, efter en behagelig samtale fik jeg et godt tilbud, og min projekt blev hurtig og godt udført stor tak for hurtig indsats, kan varmt anbefales

★★★★★

Vi var virkelig glade for det arbejde, der blev udført og ikke mindst oprydningen efterfølgende. Vi kan varmt anbefale andre at bruge firmaet. Pris og alle øvrige aftale blev fuldstændig overholdt. Vi har særdeles tilfredse. Vi fik lavet en ny brønd, fik spulet rørene, og efterfølgende opsat 3 stk. rottespærre.

Din lokale kloakmester i Køge​

Hos Anlæg og Kloak kører vi dagligt ud til kloakopgaver i Køge og omegn. Derfor er vi altid lige rundt om hjørnet når du har brug vores hjælp til en større eller mindre kloakopgave.

Vi er erfarne med at kloakproblemer kan opstå på ubelejlige tidspunkter, derfor står vi altid til din rådighed ved akutte problemer døgnet rundt. Selvom der er et mindre problem, så ved vi ud fra erfaring at det er noget der skal løses hurtigt, før det bliver større og dyrere at reparere.

Så står du med et kloak problem, så kontakt os allerede nu, så kigger vi på problemet sammen.

Som autoriseret kloakmester i Køge tilbyder vi

Som grundejer har man som pligt at sørge for at sine kloakrør og brønde er velfungerede. Oplever du at dine kloakrør måske er blevet beskadiget og har brug for en reparation, skal du have fat i en autoriseret kloakmester. Som din autoriseret kloakmester udfører vi alle former for kloakarbejde i Køge.

Vi gør brug af de bedste materialer og teknikker i branchen, som sikrer dig et kvalitetssikkert resultat. Som kloak og anlæg eksperter tilbyder vi faglig rådgivning så du kan få dækket dine behov bedst muligt. Oplever du rotter i huset, så er vi også autoriseret rottebekæmper, som kan hjælpe dig med installere rottespærre efter behov.

Hos Anlæg og Kloak udfører vi alle former for autoriseret kloakarbejde i Køge og omegn.

Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

Hos Anlæg og Kloak hjælper vi både private, erhverv og den offentlige med kloakarbejde, så står du og skal bruge en autoriseret kloakmester i Køge eller omegn, så står vi klar til at rykke ud. Vi påtager os alle slags kloakopgaver uanset størrelse og omfang, med vores erfaring og ekspertise kan vi udføre enhver opgave til høj kvalitet og en overkommelig pris.

Hvorfor skal du vælge Anlæg og Kloak som din kloakmester i Køge?

Vi har samlet tre fordelagtige grunde til, hvorfor du skal vælge Anlæg og Kloak, som din kloakmester i Køge. Se med her:

– Som din autoriseret kloakmester, er du garanteret kvalitetssikret kloakarbejde der lever op til love og krave, samt med at du modtager løsninger der imødekommer dine behov.

– Vi har døgnservice året rundt. Så står du med uheldet ude, kan du altid ringe til os, alle timer på døgnet. Vi hjælper alle vores kunder med kloak problemer når de har behov for hjælp.

– Vi tilbyder alt slags kloakarbejde, kloakservices og rottebekæmpelse.

Døgnservice året rundt

Har du en akut henvendelse så ring til os på: 40 13 91 18, vi er ved telefonen døgnet rundt og kommer direkte ud til dig, inden skaden sker. – Der er ingen gebyr for henvendelser uden for normal åbningstid. Så står du pludselig med et akut kloak problem, så kan du nemt kontakte os døgnet rundt.

Anlæg og Kloak har hovedkontor i Køge men vi kører rundt til størstedelen af Sjælland. Ring gerne til os og hør nærmere.

Garanti

Hos Anlæg & Kloak har vi mere end 30 års erfaring og er derfor eksperter i at udføre kloakarbejde og kloakservice. Som autoriseret kloakmester får du som kunde altid kloakgaranti på alt arbejde vi foretager os. Skulle der forekomme fejl eller mangler på opgaven, så kontakt os endelig. Vi rykker ud hurtigt som muligt, og retter op på fejlen så du kan få gavn af et velfungerende kloak system.

Kontakt din lokale Kloakmester i Køge

Vi har hovedkontor i Køge, men vi dækker hele København og størstedelen af Sjælland. 
Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde eller vil du gerne modtage et uforpligtende tilbud på kloakarbejde? Så er du meget velkommen til at kontakte os på 56 27 40 19 eller send os en mail på hl@a-k.dk.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.