★★★★★

4.8 ud af 5 stjerner

Kloakmester Greve

Din lokale og autoriseret kloakmester i Greve og omegn. Med over 30 års ekspertise i kloak branchen er du garanteret gode resultater.

Indhent et tilbud her

Skriv til os i dag for råd og vejledning, eller få et uforpligtende tilbud.

Hør hvad vores kunder siger

4.8 ud af 5 stjerner på håndværker.dk

★★★★★

★★★★★

Arbejdet bestod i lægning af 50 m2 fliser fordelt på to terrasser + rundt om og i et skur, anlægning af faskine og gravning af rende til elkabel. Vi var blevet brændt af og stod med et akut behov for at få færdiggjort projektet, og Henning Lübcke trådte til med meget kort varsel og fandt en ledig plads i sin kalender.

Mette – Håndværker.dk

★★★★★

Jeg skulle have ændre min kloak så kloakvand og tagvand blev separat. De nye rør skulle lægges uden om min garage på et sted hvor også Vand, el og gas var ført, frem til mit hus. Jeg ringede til SHS Anlæg. Henning kom forbi, efter en behagelig samtale fik jeg et godt tilbud, og min projekt blev hurtig og godt udført stor tak for hurtig indsats, kan varmt anbefales

★★★★★

Vi var virkelig glade for det arbejde, der blev udført og ikke mindst oprydningen efterfølgende. Vi kan varmt anbefale andre at bruge firmaet. Pris og alle øvrige aftale blev fuldstændig overholdt. Vi har særdeles tilfredse. Vi fik lavet en ny brønd, fik spulet rørene, og efterfølgende opsat 3 stk. rottespærre.

Din lokale kloakmester i Greve

Hos Anlæg og Kloak kører vi dagligt ud til vores kunder i Greve og omegn og udfører autoriseret kloakarbejde. Ønsker du at få udført professionelt kloakarbejde, så er vi altid i nærområdet, hvor vi hurtigt kan komme ud til dig. Som teknologien forandrer sig, så gør vi også.

Vi anvender markedets bedste materialer og benytter os af de bedste teknikker i branchen, så du er sikret holdbare resultater. Hos Anlæg og Kloak går vi ikke på kompromis med kvaliteten, uanset størrelsen på din kloakopgave.

Når du er kunde hos os, kan du forvente at modtage den fulde service oplevelse. Vi sørger for at føre en tæt dialog, så du altid er opdateret på hele processen. Med +30 års erfaring i kloak branchen, er vi vel erfaret med at kloakproblemer kan opstå på de mest uheldige tider.

Som din samarbejdspartner, står vi altid til din rådighed døgnet rundt, når du står med vand til knæene. Står du med et mindre kloakproblem, kan det altid være godt at få ekspert øjne på opgaven, da små skader hurtigt kan forvolde sig til større problemer. Som en god tommelfinger regel, anbefaler vi altid at du tager kontakt til en kloakmeter, som har kompetencerne i orden.

Ønsker du at få hjælp til dit kloak problem, så kan du med kontakte os.
Vi kigger på opgaven sammen, og finder en løsning der giver mening.

Som autoriseret kloakmester i Greve tilbyder vi

Hos Anlæg og Kloak udfører vi alle former for autoriseret kloakarbejde i Greve og omegn. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

Som grundejer har du som pligt, at sørge for at dit kloaksystem er velfungerede. Har du problemer med kloakken, men ikke helt ved hvad skaden er? Så er det vigtigt at du tager fat i en kloakmester, så du kan få en grundig undersøgelse af dit kloaksystem. Der kan være tale om beskadiget kloakrør, eller stoppet kloak, som kan være årsagen til den dårlige lugt fra kloakken samt andre skadelige problemer i husstanden.

Som din kloakmester i Greve tilbyder vi faglig rådgivning, så du kan få afdækket dine behov. Oplever du rotte problemer i huset, så er vi også autoriseret rottebekæmper, som kan hjælpe dig med installere rottespærre i dine kloakrør. Det sikrer dig imod uvedkommende gæster, forgiftninger og meget andet, som rotter tager med sig.

Hos Anlæg og Kloak hjælper vi både private, erhverv og den offentlige sektor med alt slags kloakarbejde. Så står du eller dit firma med et kloakproblem som skal løses af en autoriseret kloakmester i Greve eller omegn, så står vi klar til at rykke ud. Vi påtager os af kloakopgaver i alle størrelser, hvor du roligt kan regne med at vi påtager os opgaven med høj professionelisme.

Anlæg og Kloak er din foretrukne kloakmester i Greve

Vi har samlet tre gode grunde til, hvorfor du skal vælge Anlæg og Kloak, som din kloakmester i Greve. Se med her:

– Som din autoriseret kloakmester, er du garanteret kvalitetssikret kloakarbejde der lever op til love og krav. Du vil som kunde modtage professionelle løsninger, der løser dine problemer i hverdagen.

– Vi har døgnservice året rundt. Så står du med uheldet ude, kan du altid ringe til os, alle timer på døgnet. Vi hjælper alle vores kunder med kloak problemer når de har behov for hjælp.

– Vi tilbyder alt inden for kloakarbejde, rottebekæmpelse anlægsarbejde

Døgnservice alle 365 dage på året

Har du en akut henvendelse så ring til os på: 40 13 91 18, vi er ved telefonen døgnet rundt og kommer direkte ud til dig, inden skaden sker. – Der er ingen gebyr for henvendelser uden for normal åbningstid. Så står du pludselig med et akut kloak problem, så kan du nemt kontakte os døgnet rundt.

Anlæg og Kloak har hovedkontor i Køge men vi kører rundt til størstedelen af Sjælland. Ring gerne til os og hør nærmere.

Garanti

Hos Anlæg & Kloak har vi mere end 30 års erfaring og er derfor eksperter i at udføre kloakarbejde og kloakservice. Som autoriseret kloakmester får du som kunde altid kloakgaranti på alt arbejde vi foretager os.

Skulle der forekomme fejl eller mangler på opgaven, så kontakt os endelig. Vi rykker direkte ud og retter op på fejlen, så du kan få gavn af et velfungerende kloak system.

Kontakt din lokale Kloakmester i Greve

Vi har base i Køge, men vi har udført kloakarbejde for kunder fra Køge omegn og helt inde til København. Bor du udenfor områderne, så hører vi gerne fra dig. Som dit samarbejdspartner, er vi utrolige fleksible i forhold til lokationen på opgaven og dine ønsker. Vi tilbyder de mest moderne og holdbare løsninger, der vil gøre dig gavn, mange år frem.

Hvis du har brug for at vi kommer forbi og levere et top professionelt arbejde, som lever op til dine forventninger? Kontakt os i dag på 56 27 40 19 eller send os en mail på hl@a-k.dk.

Ønsker du at modtage et  modtage et uforpligtende tilbud, så kan du udfylde vores kontaktformular. Vi vender tilbage hurtigst muligt. Skal du have hjælp til noget som ikke er på listen, så kontakt os alligevel. Vi kan klare det meste, og vi laver gerne et tilbud på opgaven.

Vores normale åbningstider er mandag-fredag kl. 08.00-16.00. Vi bestræber os på at besvare alle henvendelser inden for 24 timer.

Har du en akut henvendelse så ring til os vores akuttelefon på: 40 13 91 18, vi er ved telefonen døgnet rundt.

Indhent et tilbud her

Vi svarer altid inden for 24 timer.